APARTMENT HUNTING

Vi är hemma nu, Jay kollar på tv en stund och jag har suttit i en timme nu och kollat lägenheter på nätet. Att flytta härifrån står högt på prioriteringslistan nu. Jag älskar som sagt att bo mitt i stan, men vill flytta p.g.a. Jay. Och vill gärna göra det innan vintern. På lördag ska jag iväg och kolla på en lägenhet, vi får väl se hur det går. Fast själva tanken på flytt med allt vad det innebär är inte så lockande… packa, packa upp, bära, flytta… puuhhh!

Anyhow, nu ska jag ut och leka med Jay en stund. Ha det fint, så hörs vi.

Såhär kan det se ut när man är ute och leker med Jay – här i sällskap med sin moster, som höll fast för livet…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”APARTMENT HUNTING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *