AUTUMN WALK

Hej alla fina! Hoppas ni har haft en fin helg. Det hade jag 🙂 I lördags blev jag äntligen brunett (efter tredje omgången har vi äntligen hittat rätt nyans) och dessutom kapades flera decimeter av håret av. Har ju haft långt hår i flera år, så det kändes nice med en förändring. Igår var jag hemma hos syrran. Vi tog en lång höstpromenad, och sen var det serier och playstation. Sen har jag bara målat, blev äntligen klar med ett porträtt idag, och har gett mig själv huvudvärk av att andas in alla färger. Nu kommer grannen upp en stund och sen blir det vuxentid efter att jag har lagt Jay. Då ska jag äntligen se nya The Walking Dead!!!

Ha en spännande kväll, återkommer eventuellt senare. Ciao!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”AUTUMN WALK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *