WEEKEND

Såja, då var man tillbaka. Jag har inte alls känt för att blogga de senaste dagarna. Krävs mycket för att jag ska bli arg, är lugn som en kossa på bete (… jag jämförde mig själv med nötkreatur precis, men ok…) för det mesta, men när jag väl samlat på mig en hög med ilska… då smäller det. Oftast drar jag mig bara undan, men denna gången blev det för mycket.

Som om det inte var nog med det så vaknade jag med en afro-situation idag och upptäckte att platt-tången var helt sönder. Den började bostavligt talat ryka. Är det någon som kan rekommendera en bra platt-tång så tar jag gärna emot tips. Annars blir det panikhandla imorgon :-/

Idag har vi varit ute och cyklat, samt handlat. Nu är det dags för film och diverse onyttigheter. Jag är fortfarande in a mood så nu säger jag adjö, och på återseende senare ikväll eller imorgon. Ciao!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”WEEKEND”

  1. Underbar blogg! Några planer för veckan? 🙂
    Har du tid får du gärna kika in ocn lämna en kommentar på min blogg! Det skulle göra min dag!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.