CRAPPY COMPUTER

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men min dator verkar ha gått sönder helt…
Den fungerade hur bra som helst tidigt i morse, men när jag satte igång den några timmar senare så var den paj… man hör att datorn är igång men skärmen förblir helt svart, som om den inte alls kopplar till datorn. Jävla bärbara piece of shit! Så nu är jag arg som fan och skitledsen för att jag har alla fina bilder och videoklipp från när Jay var liten, samt allt jag skrivit. Och som den idiot jag föddes till har jag aldrig skaffat mig en extern hårddisk att spara saker på. Så nu har allt gått åt helvete. Ska försöka ringa konsumentverket på måndag och höra om konsumentköpslagen täcker reparationen. I the phone house där jag köpte datorn, sa de att det inte faller inom konsumentköpslagen men det tycker jag verkar skitkonstigt. Får väl se på måndag. Alla minnen, allt jobb… fy fan vad jag är arg på mig själv.

Om ni inte ser mig här på ett tag så vet ni varför. Blir antagligen ny dator inom kort, men allra helst vill jag få tillbaka allt jag hade på den gamla. Kommer mobilblogga under tiden så klart, men det blir kanske mindre bilder ett tag framöver.

Ha det fint, kära vänner.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”CRAPPY COMPUTER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *