SISTER

image

Hej fina läsare! Mitt datortrubbel har gjort så att jag inte har varit inne och bloggat så mycket på sistone, bare with me. Efter flera besök och frågor på The Phone House visar det sig att en eventuell reparation troligtvis kommer att bli väldigt dyr, varför jag istället antagligen kommer att köpa en ny dator. Felet tyder på att det antagligen är något galet med moderkortet men imorgon lämnar jag in datorn för en ordentlig felsökning. Det som är bra är att de kan rädda mina filer från hårddisken, jippieeee! I alla fall lite good news. Denna helgen har annars varit lite upp och ner. Jag och Jay har haft kul, vi har bland annat varit ute med min syster på en långpromenad till Svågertorp. Jag hjälpte även syrran med att färga håret, blev riktigt snyggt. Igår var det dock något (eller någon, rättare sagt) som gjorde mig på dåligt humör. Vad det handlar om kan jag av privata skäl inte skriva om. Men det jag kan säga är att det är sorgligt och patetiskt när vuxna människor beter sig som barn. Nu är vi hos min syster en stund. Jag mobilbloggar så ni får ursäkta eventuella autokorrigeringar som mobilen gör åt mig. Puss på er alla, ha en jättefin måndag. Hörs!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 svar på ”SISTER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *