LONG DAY

Hello! Hoppas att ni alla mår bra idag. Jag mår bättre… igår kväll var dock ingen höjdare, hade jätteont i huvudet och lade mig tidigt för att sova bort huvudvärken. Det funkade 🙂

Dessvärre ser det ut att bli en lång dag. Jays skola har nämligen en ”öppet hus” dag idag, så vi måste dit igen på kvällen. Från 17.30 till 20.00. Jippie. Gillar verkligen inte när man ska slussas samman som en flock med getter och tvingas fika och umgås med alla andra föräldrar. Missförstå mig rätt, de är alla (mer eller mindre) trevliga och så, men de är ca 10-15 år äldre än mig så det är svårt att hitta något gemensamt att prata med dem om, annat än väder och barn. Jag gillar verkligen inte att konversera om väder och barn.

Anyhow, satt och kollade min Facebook inkorg nyss. Kan fortfarande inte vänja mig vid den nya profilen, trots att det var flera månader sedan min byttes. Man utvecklar en mild form av ADHD bara genom att försöka hitta något på sidan. Vet inte liksom var man ska fokusera blicken… höger, vänster, höger, vänster… Och vad är grejen med profilfoto OCH coverfoto? I don’t get it.

Hörs sen igen. Nu blir det ris och chili con carne.

Denna bilden fick mig att skratta. Nuförtiden är ju alla ”modeller”…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *