TECHNICAL DIFFICULTIES

Satans blogghelvete har gett mig huvudvärk idag. Tekniska problem sen i morse. Verkar dock ha fått ordning på allt nu. Har inte umgåtts med datornördar för ingenting – något har man lärt sig! 🙂 Och skam den som ger sig.

Anyhow, det blev en sen kväll (natt) igår. Vi kollade på två filmer på raken och snackade en massa. Förutom ”Things we lost in the fire” blev det även ”Soulfood”. Idag har jag lovat Jay att vi ska baka chokladrutor men först ska vi ut, jag ska springa och han cyklar bredvid. Jay är världens bästa personliga tränare. Han motiverar och peppar mig som ingen annan. ”Kom igen, mami! Du klarar det! Är du en kvinna eller en liten mes?!” 🙂 Så brukar han säga till mig medan han bekvämt lutar sig tillbaka i cykeln och jag lider och springer. Haha! Men det funkar.

Hörs senare, gott folk!

En utekväll ett tag sen…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *