VIDEO BLOG

Hej alla! Vi har en mysig lata-oss-i-soffan-och-kolla-på-filmer-bara-för-att-vi-känner-för-det-dag, jag och Jay. Vi har varit ute så mycket de senaste dagarna, så vi tar det lugnt idag. Vi var ute en runda tidigare och handlade lite, och nu degar vi framför ”Back to the future” – filmerna 🙂 Jag blir dock väldigt rastlös om jag sitter och kollar på film för länge, så det blir nog en till runda snart, och kanske lite fotboll.

Det är ett par personer som har sagt till mig att jag borde videoblogga. Jag är dock lite kluven. Å ena sidan vore det kul, bloggen blir mer ”levande” på något sätt. Å andra sidan känns det redan nu som om jag lämnar ut mycket av mig själv till allmän beskådan. Men jag funderar lite smått på det. Vem vet, jag kanske lägger upp en video här någon dag? 😉 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *