WALK AWAY

Hej alla! Hur har er dag varit? Min har varit konstig. Jag är på ett riktigt underligt humör som jag inte riktigt kan definiera.

Anyhow, har precis nattat Jay. Vi kollade på film och myste, och innan dess var en av mina bästa vänner hos oss. Hon tog med sin hund efter mycket tjat från mig. Funderar ju själv på att skaffa en, och tänkte att det kunde vara en bra idé om hon tog med sig sin. Hon varnade mig dock innan att den var ”lite busig” (busig my ass!) och hoppig. Det var en grov underdrift. Hundskrället gjorde kaos i min lägenhet. Men kul hade vi i alla fall, och Jay tyckte det var underhållande att se mig springa efter hunden med en trasa hela tiden (dregel överallt…).

Hmm. Undrar om man kanske borde skaffa guldfiskar istället. Eller något. Utan päls. Och dregel. Och helst något luktfritt djur.

Nu ska jag gå och plocka bort hundhår och torka dregel. Uärk.

Denna låten har fastnat. Undrar varför… Ah, the confusion…
 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.