ICE CREAM

Mat! MAT. Maaaat. Det finns inget värre än att råka ut för en hungrig Tina. Nu är i alla fall magen mätt och Tina nöjd och belåten. Har dock varit så onyttigt nyttig på sistone, grönsaker hit och frukt dit. Så nu ska jag ta med Jay på en lång promenad och äta glass. Bara hundraprocentigt onyttig, fettig, söt glass som det skriker kalorier om.

Vi har redan hunnit med en shoppingrunda och en sen lunch. Det blev skor igen, bland annat. Jag vet, det är ett beroende som jag inte är villig att ge upp 🙂

Snart åker min vän och hennes pojkvän iväg, så de kommer över senare. Men först ska jag ha min glass! Greedy? Me? Nah… 😉

Jag förtjänar väl en glass…? Efter alla de hemska nyttiga grönsakerna…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”ICE CREAM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *