SAPIOSEXUAL

Jag är en person som finner intelligens oerhört attraktivt. Visst, utseendet är det första man lägger märke till hos en person, men det håller inte i längden. Nu kan man göra en lång utläggning om vad som gör en människa attraktiv; längd, kroppsform, röst, hållning, snygga ben, ögon eller läppar. Detta är dock individuellt så jag ska bara skriva utifrån mitt eget perspektiv.

Jag har dejtat snygga män som det inte gick att föra en vettig konversation med för att det helt inte fanns något bakom deras fina yttre. Speciellt en viss person gick mig så mycket på nerverna att jag till slut hade lust att lägga en synonymordbok framför honom och ge honom hemläxa. Kroppsliga attribut gör sitt, och visst tittar jag hellre på en (vad man anser vara estetiskt) snygg man än motsatsen, men öppnar han sedan munnen och visar att han har IQ fiskmås så klarar jag inte av det. Nu menar jag inte att jag dras till överpretentiösa Nobelpriskandidater – de är i regel väldigt upptagna av att tala om sig själva och (i brist på annat ord) tråkiga. Men kom igen nu killar, det måste finnas mer som rör sig i skallen på er än öl och fotboll??? Bara lite generell allmänbildning, det är allt vi begär…

P.S. Om mannen sen även ser bra ut så klagar man ju inte… 😉

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *