GLASSES

Hej fina människor! Har ni en fin förmiddag? Ska snart äta lunch (haha, det slog mig att hälften av alla gånger jag skriver så är mat med i bilden), men hinner med att skriva lite snabbt först.

Vilket är bäst, glasögon eller linser? Vet ni? Jag har egentligen glasögon (gamla, som jag inte använder), men måste ”uppdatera” dessa, så att jag får rätt styrka på dem. Börjar bli lite pinsamt att inte känna igen folk som hälsar på mig från andra sidan gatan. Man måste i princip befinna sig någon meter ifrån mig för att jag ska kunna urskilja ansiktet tydligt. Har något riktigt konstigt synfel. Kommer ihåg när jag var hos ögonspecialisten när jag var runt 11-12 (tror jag) och han hade ett annorlunda sätt att förklara det på: ”Jo, nu är det så att ditt ena öga inte är korrekt inkopplat till din hjärna”. Ehh… ok. Har dock inte använt glasögon sen dess, och om jag känner mig själv rätt så kommer jag bara låta de nya ligga och skräpa… så är det verkligen lönt? Har aldrig kunnat vänja mig vid känslan av att ha något på ansiktet. Kanske lika bra med linser? Det är dock uteslutet så länge det är pollentider, får vänta till hösten. Någon som vet vilka linser som är bäst?

Glasögon, Tina-style?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”GLASSES”

  1. Skaffa linser!!!!! 1. Boka tid för linskontroll 2. Beställ på Lensway. Enkelt och billigt. Du får rabatt på linskontroll via Lensway dessutom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *