SINGLE

Det här med att vara singel… Jag är singel och har varit det ganska länge nu. Lämnade Jays pappa i slutet på 2007 och med undantag för 2009 (då jag dejtade någon i nästan ett år… ) så har jag trivts med att vara för mig själv. Jag har givetvis gått ut, träffat vänner och dejtat lite. Men något seriöst har det alltså inte blivit. Jag själv känner mig helt okej med detta. Jag har det bra nu och vet inte om jag är redo för ett förhållande, med allt vad det innebär. Bara ordet förhållande får mig att bli lite nervös… Jag vet inte om det beror på tidigare erfarenheter men jag har byggt upp en stabil liten bubbla åt mig och Jay, och gillar att ha saker och ting på mitt sätt. Enda gångerna jag önskat mig en pojkvän är då lägenheten varit stökig och jag inte orkat städa undan. Eller då jag varit sjuk och ej orkat gå ner och handla thaimat. Typ. Fast det är väl av helt fel anledningar, hehe… en hushållerska hade nog varit lämpligare.

Men allt som oftast får man kommentarer och frågor. När jag då berättar att jag är singel (och dessutom har barn) får de först en superförvånad min, följt av en som verkar uttrycka: ”Stackars tjej… och så ung också. Vad ska det bli av henne. Och barnet? Fy skam…” För det mesta tycker jag bara detta är underhållande, men ibland går det mig på nerverna. Som om jag inte skulle kunna klara mig själv just fine utan nån sketen man. Nån av er som upplevt samma sak? Och brukar ni i så fall ge svar på tal?

image

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

15 svar på ”SINGLE”

  1. Jag har verken barn eller är singel, men det viktigaste är väl att man trivs, det är ju mer synd om ett barn om den har föräldrar som inte trivs med varandra eller den själva.. ?! Skit i vad andra säger. =) Ha en bra kväll..

  2. Jag var singeg några år efter att ha lämnat min dotters pappa när hon var ett år. Men jag har trivts riktigt bra med att vara själv med henne. Själv har jag inte fått sånna kommentaren men kan förstå att folk kan tycka så även om de inte vet hur man själv känner.

    1. Ja, samma här, jag trivs bra såhär. Ibland får det ta den tid det tar innan man känner sig redo för något mer. Synd bara att folk är så snabba med att döma andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *