EVERYTHING IS ZZZZZ

Hej hej, har ni haft en bra morgon? Själv är jag seg och trött. Sov knappt något alls i natt. Mina ögon kliar och svider trots pollenmedicin. Längtar efter jordgubbar och cider.

Är stressad över Jays tandläkarbesök imorgon. Bland det värsta man kan uppleva är att se sitt barn ha ont. Visst, det är ”bara” ett tandläkarbesök, och visst, det går relativt fort. Det finns barn som tyvärr går igenom mycket värre smärta dagligen. Men ändå… Han är ju min lilla baby 🙁

Som jag skrev om här har jag opererats tidigare. Hade en jättecellstumör i handen. Efter operationen varnade läkarna mig för att tumören med största sannolikhet skulle dyka upp igen, troligtvis på samma ställe. Nu verkar det som om den har återuppstått. Har haft ont ett bra tag nu, och varit stel i handen. Får ringa och boka läkartid imorgon bitti. (För att klargöra: det var alltså ingen elakartad tumör).

Nu ska jag överdosera på kaffe, hörs senare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *