The one where it’s time for a change

Har typ fem minuter på mig, så det blir en snabbis.

Är så otroligt trött på rätt så många saker och känner att det är dags för förändringar. Är sjukt rastlös. Hinner inte gå in på allt nu, får bli en annan dag, men har tänkt ta ett steg i taget och börja smått med ”oviktiga” saker. Steg ett: håret! Är så himla trött på det mörka nu, så tror jag ska gå tillbaka till det ljusa ett tag.

Steg två tar vi imorgon, måste dra nu, ha en fin natt.

P.S. Till killen som mailade mig och undrade om jag inte hade ett ansikte, here you go! 🙂 Inga solglasögon denna gången.

 

Saknar denna hårfärgen, som jag hade för en 2-3 år sedan… 🙁

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *