NAKED GUYS

Hej hej! Då var man äntligen hemma. Har varit ute med Jay samt hälsat på föräldrarna en timme. Sen har Jay varit nere på gården och lekt med sin kompis, och nu har båda killarna kommit upp till oss, och spelar Playstation för fullt. Så Tina har lite egentid nu.

Idag blir det en lugn och skön kväll. Huvudvärken ger sig inte, den har bara dämpats något med hjälp av piller. Så jag ska dega i soffan och kolla på film. Eller något.

Kollade min facebook precis och funderar på att avaktivera mitt konto. Nu har ju till och med killarna/männen tappat det. Den här tjej-som-fotar-sig-i-högst-mysko-positioner-och-plutar-med-läpparna-som-en-fisk-framför-spegeln-i-badrummet-trenden har smittat av sig på folk av det manliga könet. Jag loggade in och scrollade ner, och vad är det jag ser om inte kille efter kille som står och posar framför spegeln, vissa med kläder och vissa halvt om halvt utan. Nej, nej. NEJ. Snälla, sluta. Det finns inget manligt med vuxna män som står och plutar med läpparna och flexar muskler de inte har framför en smutsig spegel.

Dags för sommarstädning på facebook… ?

What NOT to do

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *