PICTURES

En låååång promenad senare. Vi har hunnit handla lite mat också, och lekt ute en stund. Nu måste jag hinna fixa mat innan gästerna kommer, tacos – snabbt och gott. Min vän frågade om hon fick ta med sig en vän, förutom pojkvännen. Det fick hon naturligtvis, men jag kan inte hjälpa att jag har onda föraningar. När jag frågade vem den här vännen är berättade hon bara lite vagt om honom, och det vore inte första gången hon försökte ordna ofrivilliga blind träffar åt folk. Med folk menar jag mig. Närmare bestämt två gånger innan har hon kommit dragandes med vänner till vänner till bekanta som hon tyckte jag skulle passa bra med. Det var inte… kul.

Nog om det. Lägger snabbt upp ett par bilder från idag. Som ni ser har jag färgat håret betydligt mörkare än vad det var innan. Men vi fick inte riktigt bort det blonda helt, så om några dagar kommer omgång nummer två, förhoppningsvis blir det då helt mörkt. Dessutom kapade vi av ca 10 cm på topparna. Första gången på länge som jag har så här kort hår.

Hörs eventuellt senare, annars får ni ha en fin kväll.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”PICTURES”

    1. Tack, tack 🙂 Det ska färgas en gång till, är svårt att få bort det blonda helt. Färgen fastnar liksom inte?!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *