BLIND DATE

Hej alla! Har inte blivit mycket skrivande idag, har mest varit ute. Vill passa på nu medan man har tid.

Igår var en lyckad kväll. Hade riktigt kul med vännerna. Trots att jag var utsatt för en blindträffskomplott. Det var inget fel på killen i sig, han var hur trevlig som helst, och såg dessutom riktigt bra ut. Men jag har träffat många weirdos som har verkat hur normala som helst vid första anblicken, så jag vet att skenet kan bedra. Och drama är inte min grej. Han hade lite för mycket bad boy över sig.

De stannade i alla fall till ganska sent, och trots att jag gick och la mig direkt så kunde jag inte somna för fem öre. Snart börjar jag käka sömnpiller. Vaknade trött som satan idag men blev på jättebra humör så fort jag såg att Malmö badade i sol 🙂 Mother Nature, we’re cool now.

Nu blir det Playstation-nördande med Jay. Hörs!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *