MOVIE NIGHT

Hej alla! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen den senaste tiden. Som jag skrev tidigare så har jag varit trött och oinspirerad, och dessutom bokstavligen bott utomhus den senaste veckan, känns det som. Med undantag för besök hos syrran så har vi varit ute hela dagarna. Gud, vad jag önskar att det var sånt här väder året runt!

Som sagt, vi har varit ute mycket. Lekplatshäng, picknicks, stranden, glasspromenader, etc. Sen har vi också varit förbi hos min syster och spelat basket med henne. Jay börjar bli riktigt duktig på basket nu, han fattar snabbt.

Idag hade jag Jay helt för mig själv (nästan – han hittar alltid kompisar när vi är på lekplatser). Vi hade en fin dag ihop. Normalt sett brukar vi alltid ha någon med oss, vid oss, runtomkring oss. Jay är enda barnet, och jag tänker inte ha fler, så jag försöker kompensera genom att se till att han så ofta som möjligt umgås med kompisar, vänner, grannar etc. Antingen har han någon kompis uppe hos sig, eller så är vi ute på gården och leker med grannbarnen eller så umgås vi med mina vänner som har barn i hans ålder. Men idag var han bara min, äppelskrutten ♥

Det får bli allt för idag. Jag återkommer när hjärnan inte längre ligger på reptilnivå. Nu blir det thai mat, gottis och film. Ha en fin fredagskväll!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 svar på ”MOVIE NIGHT”

  1. I wanted to visit and allow you to know how , very much I loved discovering your web site today. I’d personally consider it a great honor to operate at my workplace and be able to use the tips discussed on your site and also engage in visitors’ responses like this. Should a position regarding guest writer become available at your end, please let me know.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *