UP

Hej hej! Har ni en fin kväll? Jag och Jay var ute på en lång härlig kvällspromenad innan, och sen tittade vi på ”Upp”. Älskar den filmen. Har nattat Jay nu och ska ringa en vän. Känner jag mig själv och henne rätt så kommer vi sitta i telefon lääänge, så bäst jag ställer fram snacks innan, haha. Sen kanske jag hinner se en film också…

Från det ena till det andra. Jag har en god vän som nyligen har förlorat en väldigt närstående familjemedlem. Vet inte om han kommer att läsa detta men vill ändå sända en massa kramar och styrka till honom. Att förlora någon man älskar och bryr sig om är det värsta som kan hända en. Att behöva se en familjemedlem bli sjuk och lida är oerhört svårt och det krävs mycket styrka och mod för att ta sig igenom något sådant. Ibland är man stark för att omgivningen förväntar sig det, men i själva verket är man helt trasig inombords. Så jag skickar lite extra styrka (utöver den du redan har, min vän) till dig och hoppas att det blir lättare för dig så småningom. ♥

Nu ska jag telefonera, hörs gott folk, och sov gott.

Kolla! Han finns ju på riktigt! 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *