FAKE NUTELLA

Hej vackra människor! Vaknade på strålande humör idag trots pisseväder ute. Var upptagen med mitt projekt hela morgonen/förmiddagen medan Jay lekte med sin kompis. Nu ska jag ägna resten av dagen åt honom. Förhoppningsvis regnar det inte mer, och då ska vi ut och spela basket. Det är så roligt att spela mot Jay (vare sig det gäller basket, Playstation eller annat). Å ena sidan vill han låta mig vinna eftersom jag är hans mamma och han tycker synd om mig, men å andra sidan vill han själv vinna och till varje pris krossa och förödmjuka mig. Jag gillar den sidan 🙂 Brukar säga till honom att i spel/tävlingar gäller det inte att tycka synd om sin/sina motståndare utan satsa allt och kämpa utan att ge upp. No matter what.

Blev lite nostalgisk när jag kollade igenom gamla bilder på datorn nyss. Har en massa fina bilder från Lindängen, där jag växte upp. Synd att området har fått dåligt rykte. Jag minns det som ett lugnt område med en massa pensionärer och barnfamiljer. Mina föräldrar kunde lugnt släppa ut mig på gården så att jag kunde leka med grannungarna utan att de behövde vara oroliga för mig. Det fanns många lekplatser, Lindängsbadet som man brukade planka in på under varma sommarkvällar, Högaholmsskolan som jag gick på, och Rolles kiosk som man hängde vid på rasterna. Vet inte riktigt om Lindängen ”förtjänar” sitt dåliga rykte. Visst, det är inte som det var innan, men riktigt så illa som det beskrivs i media är det absolut inte. Ah, mitt kära Lindängen…

Anyhow, ska sluta flumma nu, och sätta igång med att laga pannkakor. Blir chokladpannkakor denna gången. På en vardag. Bara för att jag vill. Gangsta.

NUSICA 🙂 A.k.a. Fejk-Nutella. Gott, gott!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *